At få killing …

DK Minowisi General Sterling Price

Hvis du har børn, skal du ikke købe en killing som underholdning for dem. Det er dig, der betaler forplejning og andre udgifter, og der er dig der kommer til at gøre kattetoilettet rent, så dit ønske om at købe en lille ny ledsager, skal være mindst lige så stærkt som dine børns. Og vær forsigtig, at dine børn ikke behandler killingen som et stykke legetøj, med risiko for at forvolde skade på den, eller den forsvarer sig.

Først og fremmest, tag dig tid og overvej din beslutning grundigt, for du tager ansvar for et andet levende væsen, i måske 18 år.
En kat er et levende væsen, som kan blive syg og ikke et objekt, som man kan garantere, fungerer perfekt i mange år ?
Vi sælger ikke tomater i metermål, men forsøger at finde et godt hjem til killingen, for den er en del af vores familie. Derfor skal i passe sammen.
Så vær personlig i din henvendelse. Præsenter dig selv, forklar, hvorfor du ønsker en Maine Coon, hvad der gjorde du forelskede dig i racen. Fortæl så vi får et billede af dig, og dem den skal bo sammen med, og som en motiveret køber, der kan give en vores killing et godt hjem, hvor den kan trives.

Husk, at en opdrætter ikke er forpligtet til at sælge en killing til dig. Frem for alt forsøger en seriøs opdrætter at placere sine killinger i gode og motiverede familier, som både kan og vil give killingen den gode pleje og kærlighed, som den har været vant til fra fødslen, og give den mulighed for at udvikle sig til en sund og glad kat.

Vi gør det bedste vi kan, for at du får en killing med hjem, som er sund og rask i mange år. Endvidere er vores katte sundhedsforsikrede, ligesom vores killinger. En forsikring du har mulighed for at overtage.

Stamtavlen er din garanti for at katten er opdrættet under ordnede avls- og registrerings regler, og at du har dokumentation for at der ikke er “snydt” med stamtavlen, og dermed med racen.

En kat uden stamtavle er ikke en racekat, men en huskat – det siger købeloven. Der findes derfor ikke racekatte uden stamtavle.